Англия Ферми пролет 2018

ферми за бране на ябълки

Набира мъже и жени , както и двойки за бране пролетни култури Всички кандидати трябва да са на възраст м/у 18 и 50г възраст . Работен процес - Бране , Засяване както пакетиране на салати , зелен , айсберг , китайско зеле , карфиол , броколи, Аспержи,Целина, ранно зеле и други летни култури .

Работата е за физически издражливи хора с възможност за заминаване веднага . Заплащане - Заплащането с гарантирани 7.20 британски паунда на изработен час ако сте до 25г. и 7.20 британски паунда ако сте над 25г възраст . Тези които са с опит работят на норма ( парче ) като заплащането им се базира на тяхните възможности . Средно седмично заплащане 230 до 350 британски паунда седмично при стартиращ сезон . в пиковете на бране средното заплащане е м/у 380 и 520 паунда седмично .

Настаняване и Посрещане - Вие ще бъдете посрещнати и съпроводени от летището до вашата ферма в която сте разпределение за ваша сметка на цената на автобусния билет от летището до фермата в която сте разпределени при група над трима души . Може да пристигнете и самостоятелно след изготвен от нас маршрут . Настаняването е в каравани тип мобилна къща и порт кабина , от по двама до шест души . наема на караваната е за ваша сметка и е м/у 34 и 39 паунда седмично с включени сметки , като се отдържа от вашето възнаграждение .

Кандидатсване - Изпратете ваше СВ Автобиография или кратко описание на вашата трудова кариера до момента на london@deliveryman.com и ние ще се свържем с вас възможно в най кратък срок . По телефон не може да заявите записване на програма !

Моля опишете позицията за която кандидатствате . За повече информация може да ни потърсите на телефон или скайп за връзка deliveryman.com или www.sfybulgaria.com

Актуални оферти

Работа във ферма - Англия - Лято 2017

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия . ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2017

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .