Англия складови работници

ферми за бране на ягоди

Предлагаме позиции за складови работници в Големи складови центрове във Англия и Шотландия За мъже жени както и двойки .

БЕЗ НИКАКВИ ДЪЛЖИМИ КОМИСИОННИ !!

Работен процес : Събиране на поръчки, пакетиране и палетиране. Възможно е вдигане на тежко

Настаняване : Настаняването е за ваша сметка в къщи в района на местоработата ви ,в единични и двойни стаи, като наемите стартират от 60 брит, паунда седмично . Къщите са оборудвани с всички уреди за едно домакинство .

САМО ПРИ НАС ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КРЕДИТ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ПО НАЕМАНЕ НА ВАШАТА КВАРТИРА !!! т.е ако вашата квартира е с предплата 255 паунда работодателя заплаща 200 паунда а вие останалите 55 паунда , като ви ги отдържа на две равни вноски от вашето седмично възнаграждение !

Изисквания : Всички кандидати трябва да имат средни ниво на английски език до 50г възраст

Всички кандидати ще преминат кратък тест преди да им бъде предложена работна позиция. Предишен опит в склад не е задължителен. Нужно е да говорите и разбирате английски език BASIC LEVEL

Заплащане : започва от 7.83£/час до 12.40£/час. след платени данъци с включени отпуски.

Кандидатстване; Кандидатите преминали успешно теста не дължат никакви такси и комисионни на фирмата по осигуряване на работната позиция . Работата е подходяща и за хора в Англия или Европа говорещи Английски Език. с възможност за стартиране веднага . изпратете вашето СВ на : solution4bulgaria@gmail.com , ние ще се свържем с всеки един от вас , възможно най скоро .

Актуални оферти

Работа във ферма - Англия - Лято 2018

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия . ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2018

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .