Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2018

ферми за бране на ягоди

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .

Вие трябва да сте м/у 18 и 55 г възраст , с мотивация за физическа работа . Стартиране от 20 Януари 2018 . Всеки одобрен кандидат отпътува с предварително издаден Т.Д. от Работодателя , които трябва да носи в себе си .

Настаняване, Всички одобрени кандидати ще бъдат настанени в мобилни къщи или преносими кабини, в зависимост от локацията им. Всеки мобилен дом/кабина ще се дели между 4-6 души. Мобилните домове се състоят от всекидневна, баня/тоалетна и 2-3 спални. Обзавеждането включва: маси, столове, фурна, хладилник и радиатори. Вие сами ще трябва да си осигурите инвентар и спално бельо. Кабините имат общи всекидневни стаи и места за хранене.

Работен Процес , Ще трябва да се научите да бъдете гъвкави относно работните часове, тъй като може да ви се наложи да работите от много рано сутрин до късна вечер. Тук го няма обичайното от 9:00 до 17:00 . Подготвителната работа (Януари, Февруари, Март) включва подготовка на полетата за брането на аспаржи. Всеки аспект от заетостта по това време на годината се извършва на открити пространства (на полето), за това от персонала се изисква да бъдат способни да работят във всякакви метеорологични условия. Основната работа представлява слагане на полиетиленови покрития и скоби на редовете със засята продукция, изграждане на испански тунели, подрязване на боровинкови храсти и лози и бране на рубарб. Събирането на реколтата включва работа в екип на открито, рязане и събиране на аспержи. Тази дейност ще бъде извършвана и в другите две ферми за които не заплащате никакъв транспорт . За да работите за нас трябва да бъдете физически здрави, способни да се навеждате, да вървите , да повдигате. Също така да работите в екип и да вършите работата прецизно и ефективно.Някои от вас ще бъдат разпределени на длъжност още преди пристигането си във фермата а други ще имат възможността време на въвеждащия курс да посочат къде биха желали да работят. Работата в Опаковачния цех включва задължения като миене, сортиране и опаковане.Персонала ще бъде разпределен в различни области и обучен за различни задачи. По време на пиковия сезон Опаковачния цех ще работи по 24ч и служителите ще работят на смени. Физически доброто здраве тук също е от голямо значение. Разпределението по области и задачи ще бъде направено след въвеждащия курс, така че бъдете подготвени за работа както на полето, така и в Опаковачния цех. - Плащане и работни часове . Нормално за нас една работна седмица се състои от 5/6 дни. Сремим се работните часове да се движат в границите между 40 – 68ч на човек за седмица, но това зависи от времето и продукцията.

Кандидатсване - Изпратете СВ , Снимка на нашият емейл solution4ubulgaria@gmail.com като опишете позицията за която кандидатсвате . ние ще отговорим на всяко едно запитване без значение дали е положително или отрицателно .

Актуални оферти

Работа във ферма - Англия - Лято 2018

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия . ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2018

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .