Работа в Зимни Ферми 2018-2019

ферми за бране на ягоди

Работа във Великобритания Продължава набирането на сезонни работници за края на 2018 и началото на 2019 година. нови оферти за бране на карфиол през ноември, опаковане на брюкселско зеле през декември и бране и опаковане на цветя през януари.

Заплащане - Заплащането с гарантирани 7.83 британски паунда на изработен час ако сте под 25г. и 7.83 британски паунда ако сте над 25г възраст . Тези които са с опит работят на норма ( парче ) като заплащането им се базира на тяхните възможности . Средно седмично заплащане 330 до 550 британски паунда седмично при стартиращ сезон . в пиковете на бране средното заплащане е м/у 380 и 520 паунда седмично .

Настаняване и Посрещане - Вие ще бъдете посрещнати и съпроводени от летището до вашата ферма в която сте разпределение за ваша сметка на цената на автобусния билет от летището до фермата в която сте разпределени при група над трима души . Може да пристигнете и самостоятелно след изготвен от нас маршрут . Настаняването е в каравани тип мобилна къща и порт кабина , от по двама до шест души . наема на караваната е за ваша сметка и е м/у 39 и 69 паунда седмично с включени сметки , като се отдържа от вашето възнаграждение .

Заплащане - 7.83 GBP за изработен час (до 25г.) или 7.20 паунда (над 25г.). Средно можете да заработите между 280 - 450GBP на седмица.

Кандидатсване - Изпратете ваше СВ Автобиография или кратко описание на вашата трудова кариера до момента на solution4ubulgaria@gmail.com и ние ще се свържем с вас възможно в най кратък срок . За повече информация на посоченият телефон , емейл адрес или скайп : deliverman.com

Актуални оферти

Работа във ферма - Англия - Лято 2018

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия . ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2018

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .