Работа във ферма - Англия - Лято 2018

ферми за бране на ябълки

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия. ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Работния процес е бране и пакетиране на летни култури - ягоди, малини, боровинки, къпини както и всички видове летни култури. Бране и пакетиране на салати, целина, лук, айсберг , и др. Бране и пакетиране на; краставици, домати, чушки в оранжерия Бране и пакетиране на; череши, сливи, ябълки, круши, и др.

Настаняването е в каравани или къщи от по двама до шест души в стая в зависимост от помещението. Квартирата е за сметка на работника като варира от 39 до 69 паунда седмично като се отдържа от вашето седмично възнаграждение.

Заплащане - всеки един работник получава 7.83 паунда на час при над навършена 25г възраст и 7.83 паунда при под 25г възраст. Извънредния труд стартира при над изработени 48ч. седмично и се заплаща от по 9.38 британски паунда на час.

Кандидатствайте, като ни изпратите вашето СВ ( АВТОБИОГРАФИЯ ) или запитване на solution4ubulgaria@gmail.com Ние ще се свържем с всеки един кандидат независимо дали е сред одобрените. Всеки един наш кандидат полуàва пълна прозрачност преди отпътуване както и предварителен трудов договор от работодателя.

Актуални оферти

Работа във ферма - Англия - Лято 2018

Набира мъже жени както и двойки за работа в ферми и пакетажни цехове на територията на Англия и Шотландия . ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА

Бране и Пакетиране на АСПЕРЖИ - 2018

Набира мъже , жени както и двоики за работа в Ферма , Стартиране от м. 20 Март .